Wat?

BEST OF BEERS is een distributieplatform gevestigd in de Noorderkempen, dat Belgische en Engelse brouwerijen, en in het bijzonder locale brouwerijen, wil promoten en zo hun bieren te kunnen verkopen.

De hoofdactiviteit van BEST OF BEERS is gericht op het selecteren van eerlijke en kwaliteitsvolle bieren. Geen massaproducties maar ook geen piepkleine microbrouwsels. Deze zullen enerzijds van locale Kempense en anderzijds locale Bath (Engeland) brouwers afkomstig zijn. Zo kunnen we garanderen dat we een uniek product kunnen verdelen op de Belgische markt.

Kwaliteit boven kwantiteit. Een aanbod van een zestal bieren die om de twee maanden vervangen worden door een nieuwe selectie. U zult binnenkort op onze website al de nodige informatie over deze bieren terugvinden. BEST OF BEERS biedt u dan tevens de mogelijkheid om deze te bestellen en bij u thuis te laten leveren. Proef onze selectie en laat zelf weten wat uw mening is. Tenslotte over smaken valt niet te twisten.

Wenst u meer informatie over dit project aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u zo snel mogelijk van antwoord zijn.

cheers,
BOBrothers

Get In Touch

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten

Share This